Χώρος Διαφήμισης Μελών ΣΕΠΒΕ
EMMAC
Μέλος του
European Multimedia Associations’ Convention 
 
Ανακοινώσεις ΣΕΠΒΕ
Ανακοινώσεις μελών
 • 30-09-2014  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Η DOTSOFT A.E. ανέλαβε την υλοποίηση του έργου «EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB PORTAL ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ» ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “SMARTCUL2RE (Valorization of new media for the promotion and enhancement of cultural resources in the cross – border area)“» στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ 2007-2013, του Δήμου Καστοριάς, σύμφωνα με την υπογεγραμμένη σύμβαση υπ’ αριθμό πρωτ. 32471/26-09-2014, προϋπολογισμού 51.074,10€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
 • 29-09-2014  Η Interworks διευρύνει το διεθνές πελατολόγιό της με την Pamoja Africa
  Η Interworks διευρύνει το διεθνές πελατολόγιό της, με την Pamoja Africa.
  Η Interworks διευρύνει το πελατολόγιό της με μία ακόμα συνεργασία, την εταιρεία  Pamoja – Africa, η οποία επέλεξε την πλατφόρμα της Interworks για την αυτοματοποίηση των υπηρεσιών cloud που προσφέρει στους πελάτες της.
 • 16-09-2014  OTS-Open Presentation Days 2014
  Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, η OTS διοργανώνει ημερίδα με θέμα τη διαχείριση των Κοινωνικών Δομών των Δήμων και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ΤΠΕ.
 • 02-09-2014  Νέο έργο για την DOTSOFT A.E. στο Δήμο Σάμου
  Η DOTSOFT A.E. ανέλαβε την υλοποίηση του Υποέργου 2: «Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών» του έργου με τίτλο: «Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης & ξενάγησης επισκεπτών-περιηγητών»
 • 29-08-2014  Συνέδριο για τα δυτικά Βαλκάνια
  Ο Γιώργος Δημητρίου προσεκλήθη, ως εκπρόσωπος του ΣΕΠΒΕ, να συμμετάσχει στο συνέδριο για τα δυτικά Βαλκάνια, που διεξάγεται στο Βερολίνο στις 28 Αυγούστου, με «οικοδέσποινα» τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.   Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν πρωθυπουργοί, υπουργοί Εξωτερικών και υπουργοί Οικονομίας από τη Σερβία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την ΠΓΔΜ, το Μαυροβούνιο, την Αλβανία και το Κόσοβο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και οι επίτροποι για ...
 • 28-07-2014  Νέο έργο για τη DOTSOFT στο δήμο Ωραιοκάστρου
  Η DOTSOFT A.E. ανέλαβε την υλοποίηση του έργου
 • 11-07-2014  Βράβευση «Διαύγειας» στα «BITE Awards 2014»
  Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων «Business IT Excellence (BITE) Awards».
 • 11-07-2014  Κατακύρωση στην OTS του Διαγωνισμού για το έργο «Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης»
  Η OTS συμμετείχε στο Διεθνή Ανοιχτό Διαγωνισμό που προκήρυξε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για το έργο «Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης»
 • 16-06-2014  ISS – EWATUS

  ISS – EWATUS “Ολοκληρωμένο Σύστημα Υποστήριξης για την Αποτελεσματική Χρήση του Νερού και Φυσικών Πόρων”

 • 03-06-2014  Ανάδειξη αναδόχου του Διαγωνισμού για το έργο «Πληροφοριακό Σύστημα Λειτουργικών Υπηρεσιών » του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
  Η OTS αναδείχθηκε προσωρινά ανάδοχος του διαγωνισμού για το υποέργο «Πληροφοριακό Σύστημα Λειτουργικών Υπηρεσιών» της πράξης «Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών στο ΤΕΙ Καβάλας» που προκήρυξε ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Καβάλας), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά. Το έργο αναφέρεται στην αναβάθμιση και επέκταση των δυνατοτήτων του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος που διαθέτει το Ίδρυμα, με τη...
ΣΕΠΒΕ - μαζί στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας, μαζί στον κόσμο ...
Newsletter
RSS
τοhttp://www.mindev.gov.gr/?feed=rss2&cat=7 δεν μπορεί να βρεθεί
Η γνώμη σας μετράει
Ποιες νομίζετε ότι πρέπει να είναι οι προτεραιότητες του Επιχ. Προγράμματος “Ψηφιακή Σύγκλιση”;

α. Εξοικείωση χρηστών με την Τεχνολογία
β. Ανάπτυξη & Παροχή Περιεχομένου - Υπηρεσιών
γ. Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση
δ. Ανάπτυξη Επιχειρήσεων του κλάδου ΤΠΕ
ε. Υποστήριξη Έρευνας, Ανάπτυξης & Καινοτομίας