Εκτύπωση Εκτύπωση
Στη διεθνή έκθεση IBC 2019 η DataScouting
25/09/2019
Στη διεθνή έκθεση IBC 2019 η DataScouting

Η DataScouting συμμετείχε στη διεθνή έκθεση IBC 2019, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.
 
Η DataScouting συμμετείχε ως εκθέτης παρουσιάζοντας τις καινοτόμες λύσεις της για το χώρο του media intelligence. H DataScouting παρέχει λογισμικά και υπηρεσίες για τη διαχείριση, τον εμπλουτισμό και την ανάκτηση πληροφοριών, τόσο από έντυπο τύπο, online media, και οπτικοακουστικές ροές όπως τηλεόραση και ραδιόφωνο, όσο και από ψηφιοποιημένα τεκμήρια.
 
Η έκθεση IBC αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις με τη μεγαλύτερη επιρροή στη βιομηχανία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας παγκοσμίως.
 
Φέτος, η IBC προσέλκυσε περισσότερους από 55.000 επισκέπτες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους από 1700 εκθέτες, οι οποίοι αποτελούν τους βασικούς προμηθευτές τεχνολογίας παγκοσμίως.

Φωτογραφία

Σχετικά με τη DataScouting
Η DataScouting είναι εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoringβιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.
Η DataScouting είναι μέλος της FIBEP (World Media Intelligence Association), AMEC (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication) και της NEM (New European Media)

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακεβά, CMO, soka@datascouting.com