Join us on facebook   Follow us on twitter   Follow us on twitter   Follow us on twitter   Follow us on twitter   portal.bottom.message.rss
Technopolis

Πληροφορίες Εγγραφής Μέλους
 


 
Πρώτη κοινή παρουσία των Epsilon Net & HIT στην έκθεση XENIA 2019
09/12/2019
Πρώτη κοινή παρουσία των Epsilon Net & HIT στην έκθεση XENIA 2019

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη κοινή παρουσία των Epsilon Net και HIT στην έκθεση XENIA 2019 που διοργανώθηκε από 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo της Αττικής. Εκατοντάδες επαγγελματίες επισκέφθηκαν το stand των δύο εταιρειών για να ενημερωθούν σχετικά με τη μεγάλη συνεργασία των δύο εταιρειών που αλλάζει τα δεδομένα στον τουρισμό.  Σύσσωμο το αρμόδιο προσωπικό και των δύο εταιρειών ανέλυσε σε υφιστάμενους πελάτες και πολλούς νέους ενδιαφερόμενους τα οφέλη από τη σύμπραξη, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια που πρόκειται να απογειώσουν την εμπειρία μηχανογράφησης του σύγχρονου ξενοδοχείου.

Το άθροισμα της εγκατεστημένης βάσης των δύο εταιρειών ξεπερνάει τις 2.000 ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, καθιστώντας το νέο σχήμα κορυφαίο στον χώρο της Πληροφορικής του τουριστικού κλάδου στην χώρα, με σημαντικό μέγεθος και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Οι προοπτικές ανάπτυξης που δημιουργούνται από την σύμπραξη έχουν σημαντικό μέγεθος ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Με όλα τα προϊόντα που έχει πλέον στη φαρέτρα της και μέσα από την στρατηγική συνεργασία με την EPSILON NET, η HIT Α.Ε. σχεδιάζει μια νέα ενιαία πλατφόρμα λύσεων, που θα εξυπηρετεί κάθε ανάγκη μηχανογράφησης του σύγχρονου ξενοδοχείου ανεξαρτήτως του μέγεθός του και θα καλύπτει επιτυχώς τους τομείς:

-              PMS
-              POS και PDA για τα Επισιτιστικά Τμήματα
-              Αποθήκη F&B
-              Εφαρμογές για το Λογιστήριο | Μισθοδοσία
-              APPs για βοηθητικές Υπηρεσίες
-              Εφαρμογές διαχείρισης πελατών (CRM)
-              Revenue Management Systems
-              Συμβουλευτική σε θέματα ΙΤ, GDPR και Data Security

Με ανάλυση των ανθρώπινων αναγκών (Guest Experience), των νέων τάσεων της αγοράς και την ανάπτυξή τους να γίνεται σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τα διεθνή πρότυπα, κτίζονται οι πρωτοποριακές λύσεις που σύντομα θα φτάσουν στα ξενοδοχεία όλης της χώρας.

Το stand των δύο εταιρειών στην XENIA επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, κ. Ιωάννης Μίχος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HIT, κ. Ιωάννης Μυτιληναίος.

Epsilon Net & HIT ανανεώνουν το ραντεβού με τους επαγγελματίες του Τουρισμού για την έκθεση XENIA 2020.

H Epsilon Net A.E. που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας και συνεχούς αναπτυξιακής πορείας είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού, της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο, καθώς και της επιστημονικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης.  Παρέχει υψηλού επιπέδου προιόντα και λύσεις για όλα τα μεγέθη και κατηγορίες επιχειρήσεων καθώς και τους επαγγελματίες του ευρύτερου οικονομικού χώρου, και τα λογιστικά γραφεία. Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 30.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Το υβριδικής τεχνολογίας and native cloud platform software PYLON, οι υπηρεσίες και η απαράμιλλή επιστημονική υποστήριξη της Epsilon Net έχουν λάβει αλλεπάλληλες βραβεύσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς υψηλού κύρους. Ο όμιλος απασχολεί σήμερα πάνω από 400 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 300 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Διαγράφοντας μια θεαματική πορεία ανάπτυξης, η Epsilon Net εισήχθη στην ΕΝ.Α. του Χ.Α το 2008, ενώ ήδη βρίσκεται στην διαδικασία της εισαγωγής στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών μετά την απόφαση της Έκτακτης Γ.Σ. της εταιρίας που λήφθηκε στις 15/11/2019.

(φωτογραφία)

Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο _blank
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΜε την υποστήριξη του ΣΕΠΒΕ
Με την υποστήριξη του ΣΕΠΒΕΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
για το έργο Innoplatform
 
Newsletter
Επιλέξτε το Newsletter που σας ενδιαφέρει