Join us on facebook   Follow us on twitter   Follow us on twitter   Follow us on twitter   Follow us on twitter   portal.bottom.message.rss
Technopolis

Πληροφορίες Εγγραφής Μέλους
 


 
Atlantis Engineering: Οι νέες συνεργασίες του 2020
18/09/2020
Atlantis Engineering: Οι νέες συνεργασίες του 2020
Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα της ATLANTIS Engineering κατά το Α΄ Εξάμηνο του 2020. Εν μέσω πανδημίας κατάφερε να ξεκινήσει και να υλοποιήσει νέα έργα οργάνωσης συντηρήσεων σε βιομηχανίες, εταιρίες Facility & Service Management και ξενοδοχειακές μονάδες, ενισχύοντας το προφίλ της ως την κορυφαία εταιρία Asset & Maintenance Management στη ΝΑ Ευρώπη.

Τη βάση σε όλα τα νέα έργα αποτέλεσε το λογισμικό συντήρησης AIMMS (https://abe.gr/aimms/), προσφέροντας ένα σύγχρονο περιβάλλον οργάνωσης και εκτέλεσης των εργασιών συντήρησης. Ταυτόχρονα, η υιοθέτηση αρχών του Total Productive Maintenance (TPM) επιτρέπει στις εταιρίες να διαμορφώσουν εργασιακή κουλτούρα που οδηγεί σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές εταιρικές επιδόσεις.

Καλωσορίζουμε τους νέους συνοδοιπόρους μας στο δρόμο για το World Class Maintenance.


Η ALUMIL, ηγέτης στο χώρο της διέλασης αλουμινίου, ξεκίνησε μία μακροπρόθεσμη συνεργασία με την ATLANTIS Engineering, στοχεύοντας μέσα από την οργάνωση του τεχνικού τμήματος να εισάγει μία νέα κουλτούρα συνεργασίας στο χώρο της παραγωγής. Η απλούστευση & μηχανογράφηση των διαδικασιών, σε συνδυασμό με τη στοχευμένη βελτίωση στον κρίσιμο παραγωγικό εξοπλισμό και την υιοθέτηση των αρχών του ΤΡΜ, αποτελούν την εγγυημένη συνταγή για επιτυχή αποτελέσματα.

Η ΜΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΤΟΥ Μ.Α.Ε., μέλος σήμερα μεγάλου πολυεθνικού ομίλου, που εδρεύει στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε το 1964, και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτονιού στα Βαλκάνια. Η στοχοθέτηση για μία σύγχρονη οργάνωση του τεχνικού τμήματος οδήγησε σε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο έργο που συνίσταται στο τρίπτυχο: Α) Ψηφιοποίηση όλων των εργασιών συντήρησης, Β) Σύνδεση του AIMMS με το SAP, Γ) Κινητοποίηση του συνόλου του προσωπικού παραγωγής και συντήρησης για την επίτευξη των εταιρικών στόχων.


Η επιλογή του AIMMS από τη νέα πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα Ikos Andalusia στην Ισπανία,  επισφράγισε την εμπιστοσύνη του Ομίλου Sani/Ikos Resorts και Ikos Iberia  προς την ATLANTIS Engineering, μετά την επιτυχή χρήση του σε όλες τις υπόλοιπες μονάδες του ομίλου τα τελευταία 4 χρόνια.  Η συσσωρευμένη εμπειρία των στελεχών των δύο εταιρειών, επέτρεψε την ταχύτατη ολοκλήρωση της εφαρμογής πριν τα επίσημα εγκαίνια του ξενοδοχείου.

 
Η ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ εδρεύει στη Λάρισα και δραστηριοποιείται στην παραγωγή σουσαμένιου Χαλβά, Ταχινιού, Παστελιού, μπαρών ξηρών καρπών/δημητριακών καθώς και Μαρμελάδων. Έχοντας ήδη ένα οργανωμένο τμήμα συντήρησης με συστηματική τήρηση αρχείων, επέλεξε το λογισμικό AIMMS για την περαιτέρω ανάπτυξη των διαδικασιών συντήρησης, με στόχο την παρακολούθηση δεικτών για τη μείωση του κόστους συντήρησης και την αύξηση της παραγωγικότητας.


GRISTIREN LTD με έδρα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, παράγει προϊόντα με φυτικά λιπαρά με γεύσεις όπως Edam, Gouda, Mozzarella, Cheddar κ.α. Η δυναμική ομάδα της εταιρείας έχει ενσωματώσει το λογισμικό AIMMS στις διαδικασίες της, και μέσω της συνεργασίας με την ομάδα της ATLANTIS Engineering, αναπτύσσει KPIs για την καλύτερη παρακολούθηση της παραγωγικότητας των μηχανών και την απόδοση του τμήματος συντήρησης.

Η γαλακτοβιομηχανία ROUSSAS με εγκαταστάσεις στον Αλμυρό Μαγνησίας, συγκαταλέγεται σήμερα στις μεγαλύτερες τυροκομικές επιχειρήσεις της χώρας, με παγκόσμια εμβέλεια και εξαγωγές συσκευασμένης φέτας, που φτάνουν στο 95% της ετήσιας παραγωγικής της δραστηριότητας. Διατηρώντας ένα ευμεγέθες τμήμα συντήρησης ξεκίνησε τη συνεργασία με την ATLANTIS Engineering και την υλοποίηση του έργου στις αρχές Ιουλίου.

Το ξενοδοχείο AVRA Imperial Hotel στα Χανιά, με 328 κλίνες, αποτελεί την επόμενη «τουριστική» στάση του λογισμικού AIMMS. Οι αυξημένες ανάγκες συντήρησης  και αποτύπωσης των εκτεταμένων εγκαταστάσεων αποτέλεσαν μονόδρομο για την επιλογή του AIMMS και των εξειδικευμένων λύσεων  που προσφέρει για το χώρο του τουρισμού.

Η Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ, βρίσκεται στα Γιαννιτσά Πέλλας και παράγει κονσερβοποιημένα φρούτα, διαθέτοντας βαρύ εξοπλισμό με μεγάλες ανάγκες συντηρήσεων. Η έναρξη του έργου πραγματοποιήθηκε το Μάιο και συνεχίζεται με επιτυχία. Το έργο περιλαμβάνει την οργάνωση των διαδικασιών για την παρακολούθηση βλαβών και τον ορισμό προγραμμάτων προληπτικής συντήρησης προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι βλάβες στο εργοστάσιο.

-----------------------------------------------------------------------------------------


Περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό AIMMS μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας https://abe.gr/aimms/ ενώ περισσότερες πληροφορίες για νέα έργα μας εδώ (https://abe.gr/category/news/ ).
 
Ευχαριστούμε τις εταιρείες για την εμπιστοσύνη στην ομάδα της ATLANTIS Engineering και υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Η ομάδα της ATLANTIS Engineering

Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο _blank
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΕγχειρίδιο Υποβολής Δράσης
Covid-19 ΠΚΜΕνίσχυση Επιχειρήσεων
που επλήγησαν από το COVID-19 στην Κεντρική ΜακεδονίαΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
για το έργο Innoplatform
 
Newsletter
Επιλέξτε το Newsletter που σας ενδιαφέρει