Εκτύπωση Εκτύπωση
Η Softweb επενδύει στον κλάδο HORECA μέσω της The Butler App
21/09/2020
Η Softweb επενδύει στον κλάδο HORECA μέσω της The Butler App
H Softweb, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης, ισχυροποιεί περαιτέρω την θέση της στην ελληνική αγορά ως κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης Web και Mobile επιχειρηματικού λογισμικού με την επένδυσή της στην The Butler App.
 
Με την στρατηγική συνεργασία που διασφαλίζει η συγκεκριμένη επένδυση, η Softweb αποκτά τεχνολογική λύση για τον κλάδο HORECA και επιταχύνει τη διείσδυση της στην συγκεκριμένη αγορά, με στόχο να συμβάλλει, σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της, στην ψηφιακή εξέλιξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Η The Butler App είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη εταιρεία παροχής τυποποιημένου λογισμικού και κλαδικών εφαρμογών για επιχειρήσεις του κλάδου Horeca. Ναυαρχίδα της αποτελεί η ομώνυμη πλατφόρμα “The Butler App”, η οποία δίνει την δυνατότητα online παραγγελίας στο κατάστημα όπου βρίσκεται ο χρήστης, χωρίς ουσιαστικά να χρειάζεται η παρουσία του σερβιτόρου.

Ο κ. Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, Διευθύνων Σύμβουλος της Softweb, δήλωσε σχετικά: «Η επένδυση αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα ενίσχυσης και περαιτέρω ανάπτυξης με λύσεις και υπηρεσίες σε έναν τομέα που η εταιρεία μας δηλώνει στρατηγικό ενδιαφέρον.»