Εκτύπωση Εκτύπωση
Η DataScouting συνεχίζει την επέκτασή της στην Αφρική
13/10/2020
Η DataScouting συνεχίζει την επέκτασή της στην Αφρική
Μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, η DataScouting συνέχισε την ανάπτυξή της στην Αφρικανική ήπειρο, ολοκληρώνοντας με επιτυχία εγκαταστάσεις στην Αιθιοπία και στην Κένυα, όπου η ομάδα της DataScouting ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση της MediaScouting Print πλατφόρμας για αποδελτίωση έντυπου τύπου.
 
Πέρα από την 24/7 αποδελτίωση, καταγραφή και διαχείριση ειδησεογραφίας από εφημερίδες και περιοδικά, η πλατφόρμα MediaScouting Print καλύπτει επίσης ανάγκες αρχειοθέτησης, κατηγοριοποίησης (annotation, tagging, metadata), ανάκτησης και άμεσης προεπισκόπησης της πληροφορίας, δημιουργία αναφορών με γραφήματα, σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και τέλος διάθεσης σε πραγματικό χρόνο μέσα από την ενιαία online πύλη.
To MediaScouting software περιλαμβάνει τεχνολογίες επεξεργασίας εικόνας/ήχου και μηχανικής μάθησης όπως η ταυτοποίηση λογοτύπων και διαφημίσεων, αυτόματης μετατροπής του λόγου σε κείμενο και επεξεργασίας φυσικής γλώσσας.
 
Σχετικά με τη DataScouting
Η DataScouting είναι εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoring, βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.
 
Η DataScouting είναι μέλος της FIBEP (World Media Intelligence Association), AMEC (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication) και της NEM (New European Media)
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακεβά, CMO, [email protected]