Εκτύπωση Εκτύπωση
Χρυσός χορηγός και εκθέτης η DataScouting στο AMEC  Global Summit 2021
28/05/2021
Χρυσός χορηγός και εκθέτης η DataScouting στο AMEC Global Summit 2021
Η DataScouting συμμετείχε δυναμικά για άλλη μια χρονιά στο  virtual  Παγκόσμιο Συνέδριο της AMEC που διοργανώθηκε στις 26 και 27 Μάϊου. Το κεντρικό θέμα του φετινού συνεδρίου της AMEC ήταν Communication Accountability: Planning, Purpose and Proof.
 
Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 εκπρόσωποι εταιριών και οργανισμών από 40 χώρες ανά τον κόσμο. To πρόγραμμα του συνεδρίου ήταν ιδιαίτερα πλούσιο με προσανατολισμό τις μεθόδους ανάλυσης και μέτρησης της απόδοσης PR και τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές μηχανικής μάθησης στο μάρκετινγκ.
 
Μεταξύ των ομιλητών ήταν και η κα Τζόγκα Χριστίνα, Data Scientist της DataScouting, η οποία συμμετείχε σε panel με θέμα What in media measurement and evaluation can be really machine learnable. H κα Τζόγκα ανέλυσε τις προκλήσεις για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην παρακολούθηση και μέτρηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης (Media Intelligence) και την προσέγγιση της ανθρώπινης παρέμβασης (human-in-the-loop). Συντονίστρια του panel ήταν η κα Καρακεβά Σοφία, Chief Communications Officer της DataScouting, AMEC Board Member και Chair του Tech Hub της AMEC (Special Interest Group on Technology).
 
Και εφέτος, στηρίξαμε την AMEC ως Χρυσός Χορηγός, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχαμε και ως εκθέτης, παρουσιάζοντας λύσεις software για Media Monitoring, με εργαλεία για την παρακολούθηση και  μέτρηση των νέων (News Insight), την αποδελτίωση διαφήμισης (Ad Monitoring), την αναζήτηση λογοτύπων (Logo Detection), και την αναγνώριση προσώπων (Face Detection).
 
H DataScouting είναι μέλος της AMEC από το 2014. Η AMEC είναι η διεθνής ένωση εταιριών μέτρησης και ανάλυσης της επικοινωνίας (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication).
 
 
 
Σχετικά με τη DataScouting

Η DataScouting είναι εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoring, βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.

Η DataScouting είναι μέλος της FIBEP (World Media Intelligence Association), AMEC (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication) και της NEM (New European Media)

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακεβά, CMO, [email protected]