Το Soft1 Cloud ERP Series 5 στην Polyeco
23/07/2021
Το Soft1 Cloud ERP Series 5 στην Polyeco
Τη λύση Cloud ERP της SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας η Polyeco ΑΕ, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ολοκληρωμένης διαχείρισης και αξιοποίησης αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, Daskar Technology, ενοποιώντας την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα της Polyeco αλλά και τη διαχείριση CRM σε μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης. Με τις καινοτόμες λειτουργίες του Soft1 Cloud ERP Series 5, η εταιρεία αυτοματοποιεί πλήθος καθημερινών χρονοβόρων εργασιών όπως η αγορά υλικών συσκευασίας και πρώτων υλών ή οι εγκρίσεις δαπανών, επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση του λειτουργικού της κόστους.

Πλήρως προσαρμοσμένο στα δεδομένα της νέας νομοθεσίας, το Soft1 Cloud ERP Series 5 διασυνδέει την Polyeco με την ΑΑΔΕ σε πραγματικό χρόνο, υποστηρίζοντας όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την υποχρεωτική διαβίβαση δεδομένων και την τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myData. Ενσωματώνοντας σύγχρονα εργαλεία reporting και πλήθος έτοιμων εκτυπώσεων, η εφαρμογή καλύπτει όλες τις ανάγκες πληροφόρησης της Διεύθυνσης Λογιστηρίου καθώς και των υπόλοιπων τμημάτων της εταιρείας. Ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας -σε ελάχιστο χρόνο- σύνθετων φορμών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη μεταφορά των επικίνδυνων αποβλήτων.

Ο κ. Ιωάννης Κορομηλάς, ERP Consultant/Programmer στην Polyeco, επεσήμανε σχετικά: «Το Soft1 Cloud ERP Series 5 αποτελεί μία σύγχρονη και εύχρηστη λύση λογισμικού με πληρότητα λειτουργιών, που προσφέρει αυξημένη ταχύτητα στην καθημερινή μας λειτουργία. Ήδη, από τους πρώτους μήνες χρήσης της εφαρμογής, έχουμε ελαχιστοποιήσει το χρόνο καταχωρήσεων κατά 60%, εξοικονομώντας πολύτιμες εργατοώρες.»

Με την ενοποίηση Εμπορικής Διαχείρισης και CRM, η Polyeco έχει πλήρη εικόνα -ανά πάσα στιγμή- για το σύνολο των καθημερινών εργασιών της, συμπεριλαμβανομένων της δημιουργίας leads και της παρακολούθησης των συναλλασσομένων της. Την ίδια στιγμή, το Soft1 Cloud ERP Series 5 προσφέρει στα στελέχη της εταιρείας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την παρακολούθηση έργων και προϋπολογισμών, την καταγραφή αυτοψιών και δειγματοληψιών και την αυτόματη παραγωγή εντύπων -επικίνδυνων και μη- αποβλήτων.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών  SOFTONE: Ο Όμιλος SOFTONE αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) με περισσότερους από 300 εργαζόμενους και ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 5 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ο Όμιλος SOFTONE αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia: Ο όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες και σημαντική εμπειρία στους τομείς του Λιανικού & Ηλεκτρονικού εμπορίου, της Αποθήκευσης Ενέργειας, της Διανομής, Λογισμικού και των Τηλεπικοινωνιών. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στους τομείς εξειδίκευσής της, η Olympia αποτελεί σήμερα έναν σύγχρονο και οικονομικά εύρωστο Όμιλο που διέπεται από ένα σύγχρονο πλαίσιο εταιρικής διακυβέρνησης και μια φιλοσοφία που υποστηρίζει την επιχειρηματική αυτονομία για τις εταιρείες του. https://www.groupolympia.com

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Νικόλ Ιωαννίδη, Director of Communications & Corporate Responsibility, Olympia Group, 210-8181580, [email protected]
Γεώργιος Πεπονάκης, Account Supervisor V+O, 210 7249000, [email protected]