Εκτύπωση Εκτύπωση
Χορηγός και εκθέτης η DataScouting στο AMEC  Global Summit 2022
20/05/2022
Χορηγός και εκθέτης η DataScouting στο AMEC Global Summit 2022
Η DataScouting συμμετέχει δυναμικά, για άλλη μια χρονιά, στο  Παγκόσμιο Συνέδριο της AMEC που θα λάβει χώρα στη Βιέννη από τις 23 έως τις 25 Μαΐου. Το κεντρικό θέμα του φετινού συνεδρίου της AMEC είναι The next normal: Communicators at the data table.
 
To πρόγραμμα του συνεδρίου είναι ιδιαίτερα πλούσιο με προσανατολισμό στις μεθόδους ανάλυσης και μέτρησης της απόδοσης PR και τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές μηχανικής μάθησης στο μάρκετινγκ.
 
Και εφέτος, η DataScouting στηρίζει την AMEC ως Silver Χορηγός, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει και ως εκθέτης, παρουσιάζοντας το MediaScouting Dashboard, τη νέα πλατφόρμα ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης. Η πλατφόρμα MediaScouting Dashboard αποτελεί ένα κεντρικό σύστημα συλλογής πληροφοριών από ανοικτές πηγές (open-source intelligence).  Συγκεκριμένα, επιτρέπει τη συλλογή, καταγραφή, ταξινόμηση και διαχείριση της αποδελτίωσης μέσων μαζικής ενημέρωσης εγχώριων αλλά και διεθνών (έντυπος τύπος, ηλεκτρονικά μέσα, τηλεόραση, ραδιόφωνο, και μέσα κοινωνικής δικτύωσης-social media) για τη διανομή δημοσιότητας. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης εργαλεία αξιολόγηση και τεκμηρίωσης συναισθήματος, αυτόματης μετάφρασης περιεχομένου και δημογραφικής ανάλυσης.
 
Παράλληλα η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει και τις λύσεις software που παρέχει η εταιρεία για Media Monitoring, με εργαλεία για την παρακολούθηση και  μέτρηση των νέων (News Insight), την αποδελτίωση διαφήμισης (Ad Monitoring), την αναζήτηση λογοτύπων (Logo Detection), την αναγνώριση προσώπων (Face Detection).
 
H DataScouting είναι μέλος της AMEC από το 2014. Η AMEC είναι η διεθνής ένωση εταιριών μέτρησης και ανάλυσης της επικοινωνίας (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication).
 
Σχετικά με τη DataScouting
Η DataScouting είναι εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoring, βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.
Η DataScouting είναι μέλος της FIBEP (World Media Intelligence Association), AMEC (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication) και της NEM (New European Media)
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακεβά, CMO, [email protected]