Εκτύπωση Εκτύπωση
Cybersecurity VAD Inter Engineering αναλαμβάνει SSH διανομή για BeNeLux
20/06/2022
Cybersecurity VAD Inter Engineering αναλαμβάνει SSH διανομή για BeNeLux
Ύστερα από πολλά χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας διανέμοντας και υποστηρίζοντας το portfolio της SSH Communications στην Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και τα Βαλκάνια, οι εταιρείες επεκτείνουν την συνεργασία τους με την Inter Engineering να καλύπτει επίσης τις BeNeLux χώρες.

Με έδρα την Φινλανδία η SSH Communications είναι ο εφευρέτης του SSH πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης και αποτελεί θεμελιώδες μέλος της κοινωνίας της Κυβερνο-ασφάλειας. Η τεχνολογία της χρησιμοποιείται παγκοσμίως σε εκατομμύρια οργανισμούς. Οι λύσεις καλύπτουν ασφαλή επικοινωνία και απομακρυσμένη διαχείριση, ασφαλή μεταφορά αρχείων, διαχείριση SSH κλειδιών, Privileged Access Management και ασφαλή συνεργασία.

“Η επέκταση της συνεργασίας είναι τιμή μας”, σχολιάζει ο Josmaarten Swinkels, CEO της Inter Engineering. “Φιλοδοξούμε να βοηθήσουμε συνεργάτες και πελάτες στο BeNeLux τεχνικά και εμπορικά, να επωφεληθούν από τις μοναδικές λύσεις της SSH με την πρακτική μας προσέγγιση εφαρμόζοντας ταχύτητα, ευελιξία και εξειδίκευση.”

“Με το πέρασμα του χρόνου η Inter Engineering έχει αποδειχθεί πιστός συνεργάτης με τα ψηλότερα πρότυπα στην υποστήριξη συνεργατών και πελατών”, αναφέρει ο David Wishart, VP Global Professional Services and Partnerships στην SSH Communications Security. “Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τέτοιο συνεργάτη ο οποίος θα φροντίζει τώρα επίσης το BeNeLux”.

H Inter Engineering ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με υφιστάμενους συνεργάτες και τελικούς πελάτες στην περιοχή και θα χαρεί να καλωσορίσει και να υποστηρίζει νέους συνεργάτες στην κάλυψη των αναγκών στην αγορά και να καρπωθούν τα οφέλη.

Σχετικά με την Inter Engineering
H Inter Engineering είναι διανομέας προστιθέμενης αξίας αφοσιωμένος σε λύσεις και υπηρεσίες Ασφάλειας Δεδομένων διεθνώς.
Με προϋπηρεσία πάνω των 25 ετών και επικέντρωση σε τεχνική εξειδίκευση η εταιρεία ανήκει στους ικανότερους παίκτες της αγοράς. Στενή συνεργασία με το κανάλι άρτια εκπαιδευμένων συνεργατών/μεταπωλητών εγγυάται τοπική διαθεσιμότητα εξειδικευμένων ικανοτήτων σε όλη τη περιοχή ενώ η συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες και οργανισμούς εγγυάται τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις. Ο οργανισμός συμβάλλει ενεργά στην συνειδητοποίηση του κοινού και την καταπολέμηση σύγχρονων απειλών.

Σχετικά με την SSH
H SSH βοηθά οργανισμούς στην προστασία της κρίσιμης ψηφιακής περιουσίας τους αποθηκευμένη, σε μεταφορά ή σε χρήση. Διαθέτει 5000+ πελάτες παγκοσμίως, συμπεριλαμβάνοντας 40% των Fortune 500 εταιρειών και σημαντικότατους οργανισμούς στον Χρηματοοικονομικό, Δημόσιο, Εμπορικό και Βιομηχανικό τομέα. Είναι αφοσιωμένη στην στήριξη των πελατών για την προστασία των επιχειρήσεων τους στην εποχή των υβριδικών cloud και διανεμομένων λύσεων IT και OT. Οι Zero Trust λύσεις της προσφέρουν ασφαλή ηλεκτρονική επικοινωνία, ασφαλή πρόσβαση σε servers και μεταξύ servers. H ομάδες μας στην Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία μαζί με το παγκόσμιο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών εξασφαλίζει την επιτυχία των πελατών. Η εταρεία είναι εγγεγραμμένη (SSH1V) στο χρηματιστήριο Nasdaq OMX Helsinki. www.ssh.com

Για επικοινωνία:
Inter Engineering
Τηλ. 2410-670030
e-mail: [email protected]datasecurity.com
www.inter-datasecurity.com