Join us on facebook   Follow us on twitter   Follow us on twitter   Follow us on twitter   Follow us on twitter   portal.bottom.message.rss
Technopolis

Πληροφορίες Εγγραφής Μέλους
 


 
Οι νέες συνεργασίες μας!
29/06/2022
Οι νέες συνεργασίες μας!
Η ATLANTIS Engineering (atlantis-engineering.com) προχώρησε στην υλοποίηση νέων έργων οργάνωσης τεχνικών τμημάτων και εργασιών συντήρησης, εντός και εκτός συνόρων, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Asset & Maintenance Management!

Kυρίαρχος πυλώνας για άλλη μία φορά το ολοκληρωμένο CMMS λογισμικό συντήρησης, AIMMS, το οποίο παρέχει βιώσιμο συγκριτικό πλεονέκτημα σε κάθε επιχειρησιακό μοντέλο, από ξενοδοχειακές μονάδες, τεχνικά συνεργεία, construction & facility management εταιρείες μέχρι και τις πλέον απαιτητικές βιομηχανικές μονάδες.

Η ATLANTIS Engineering (atlantis-engineering.com) στέκεται δίπλα στους συνεργάτες της, έτοιμη να μοιραστεί τις γνώσεις και τις αξίες του Total Productive Maintenance (TPM), με στόχο την κατεύθυνση των επιχειρήσεων στη νέα εποχή του Maintenance 4.0, εφαρμόζοντας τεχνολογικά προηγμένες data-based λύσεις, όπως η Smart Maintenance Platform Sibyl για την πρόγνωση βλαβών και την εκτίμηση του υπολειπόμενου χρόνου ζωής των μηχανών.
 
Με μεγάλη χαρά σας παρουσίαζουμε τα καινούρια μας έργα.
 
Η Tatweer είναι εταιρία του ομίλου OPAZ, με έδρα το Oμάν (ΜΕΝΑ). Το έργο στοχεύει στην ανάπτυξη της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης - Duqm, εκτείνεται 2.000 τ.χλμ. - συμπεριλαμβανομένων 90 χλμ ακτογραμμής. Η Ζώνη Duqm θα αποτελέσει ένα πολυδιάστατο κοινωνικοοικονομικό κέντρο επενδύσεων της Μέσης Ανατολής, και ταυτόχρονα μία σύγχρονη πόλη υψηλών προδιαγραφών και υποδομών, με λιμάνια, αεροδρόμιο, βιομηχανικές και τουριστικές περιοχές στην καρδιά του Ομάν. Σκοπός του έργου είναι η διαχείριση όλων των υποδομών, τεχνικών εργασιών και δραστηριοτήτων του εμπλεκόμενου ανθρωπινου δυναμικού μέσω του AIMMS. Η πρόκληση ενός τοσο απαιτητικού έργου αποδεικνύει τις υψηλές δυνατότητες του AIMMS καθώς και την ισχυρή τεχνογνωσία της ομάδας της ATLANTIS.

 

 
Η ΜΕΒΓΑΛ μια από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της Ελλάδας επέλεξε το AIMMS, για την οργάνωση του τμήματος Συντήρησης & Τεχνικών εργασιών καθώς και τη βέλτιστη διαχείριση της αποθήκης ανταλλακτικών. Περισσότεροι από 4.000 εξοπλισμοί έχουν καταχωρηθεί για τα τμήματα Παστερίωσης, Τυποποίησης και Εμφιάλωσης. Έχει εφαρμογή τόσο στο κεντρικό της εργοστάσιο όσο και στα υποκαταστήματα της σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Η επιλογή του AIMMS από την εταιρεία παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών «Οικογένεια Κλιάφα», μέλος του ομίλου εταιρειών «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ», που εμπορεύεται μεταξύ άλλων τα προϊόντα με το σήμα «ΟΛΥΜΠΟΣ» και «ΡΟΔΟΠΗ», επισφράγισε την εμπιστοσύνη του ομίλου προς την ATLANTIS Engineering, μετά την επιτυχή χρήση του σε όλες τις υπόλοιπες μονάδες. Το AIMMS διασφάλισε για ακόμη μία φορά την αποτελεσματική εφαρμογή και παρακολούθηση της προληπτικής συντήρησης καθώς και την οργάνωση της εκτεταμένης αποθήκης ανταλλακτικών που διατηρεί με χιλιάδες κωδικούς.

 

Tα «Θερμοκήπια Δράμας Α.Ε.», μέλος του ομίλου ITA, αποτελεί ένα από τα πλέον πρωτοποριακά για την Ελλάδα έργα, στην πόλη της Δράμας. Η επιλογή του AIMMS διασφάλισε τη βέλτιστη οργάνωση και διαχείριση της ιδιαίτερα απαιτητικής υποδομής της υαλόφρακτης θερμοκηπιακής μονάδας 100 στρεμμάτων τελευταίας τεχνολογίας, με ενσωματωμένο σταθμό συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας με καύσιμο φυσικό αέριο. Παράλληλα, μέσω του AIMMS επιτεύχθηκε η ολοκληρωμένη διαχείριση και εποπτεία των κρίσιμων αποθεμάτων σε υλικά και της αποθήκης ανταλλακτικών με στόχο την έγκαιρη παραγγελιοληψία.
 

Η καινοτόμος επιχείρηση UNISMACK, στην περιοχή του Κιλκίς εξειδικευμένη στην παραγωγή φυσικών και υψηλής ποιότητας σνακ vegetarian, χωρίς αλλεργιογόνα και γλουτένη, προχώρησε στην προσθήκη του ΑΙΜΜS για την ενδυνάμωση της οργάνωσης της παραγωγής και την αποτύπωση των εξοπλισμών του εργοστασίου της. Λόγω της ετήσιας παραγωγής ύψους 5.000 τόνων ετησίως και του πολυάριθμου παραγωγικού της εξοπλισμού κατέστη αδιαμφισβήτητη η επιλογή του ΑΙΜΜS, για να εντατικοποιηθεί η συστηματική καταγραφή και παρακολούθηση της πορείας διεκπεραίωσης των αιτημάτων βλαβών καθώς και του ιστορικού των εξοπλισμών.

 


 
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗ με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών στην ψύξη προχώρησε στην ενσωμάτωση του AIMMS στη λειτουργία της. Κύριοι στόχοι του έργου αποτέλεσαν η οργάνωση των προληπτικών συντηρήσεων και ο έλεγχος του εκτεταμένου δικτύου πελατών προς υποστήριξη, η διαχείριση και ο έλεγχος κόστους του στόλου οχημάτων καθώς και η ενδυνάμωση των κινητών συνεργείων με τη χρήση του AIMMS mobile app.

 

 

Η εταιρεία SHM Hellas - Pilion S.A. στο Βελεστίνο, μέλος της γαλακτοβιομηχανίας Lactalis Group με διεθνή εξαγωγική δραστηριότητα, πρόσθεσε το AIMMS στην εργαλειοθήκη της για να καταγραψει και να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα μηχανήματα στα τμήματα παραγωγής και συσκευασίας, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος βλαβοληψίας, οργάνωσης εκκρεμοτήτων και τεχνικών εργασιών, με έλεγχο της απόδοσης και του κόστους συντήρησης.

 Το Νew Aegli Resort στον Πόρο, αποτελεί τη νέα συνεργασία στο "τουριστικό" χάρτη του AIMMS. Πρόκειται για ένα group τουριστικών υπηρεσιών και ξενοδοχείων, με εκτεταμένες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν το New Aegli Resort Hotel 136 κλινών, το ΜΑΝΕSSI City Boutique Hotel 36 κλινών, VIP house - apartments και γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων με μεγάλο στόλο οχημάτων.

 

Η ICR ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΒΑΘΥΤΥΠΙΑΣ ΑΒΕΕ πρωτοπόρος εταιρεία σε σχεδιασμό, χάραξη και εκτύπωση συσκευασιών και προϊόντων, επέλεξε το AIMMS για την οργάνωση της αποθήκης ανταλλακτικών και των πολυάριθμων προλητικών συντηρήσεων των απαιτητικής φύσης εξοπλισμών της, καθώς και για τον έλεγχο των καθημερινών εργασιών, πιστοποιήσεων ISO, πυρασφάλειας κτλ. Παράλληλα, ενσωματώθηκε ενεργά η χρήση του ΑΙΜΜS mobile app στη λειτουργία του τεχνικού τμήματος και της παραγωγής, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό την απόλυτη ψηφιακή αυτοματοποίηση και έλεγχο του κόστους συντήρησης.


 
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας 
και το λογισμικό 
AIMMS | ATLANTIS Engineering (atlantis-engineering.com) στη σελίδα μας.
 
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη.
 
Συνεχίζουμε δυναμικά, μαζί, και το 2022!
 
Η ομάδα της ATLANTIS Engineering
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο _blank
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΜε την υποστήριξη του ΣΕΠΒΕ
Με την υποστήριξη του ΣΕΠΒΕΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
για το έργο Innoplatform
 
Newsletter
Επιλέξτε το Newsletter που σας ενδιαφέρει