Εκτύπωση Εκτύπωση
infoteam HELLAS MIKE:  μια “Great Place to work” εταιρεία
27/04/2023
infoteam HELLAS MIKE: μια “Great Place to work” εταιρεία
 
  • Great Place to Work® πιστοποίηση για εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον
  • Έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη κάθε εργαζομένου
  • Ανώνυμη και αντιπροσωπευτική έρευνα εργαζομένων

Το Great Place to Work® βραβεύει και φέτος τις εταιρείες που είναι εξαιρετικά μέρη εργασίας στην Ελλάδα. Η ελληνική θυγατρική του Ομίλου Infoteam Software, η infoteam HELLAS MIKE στη Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους καλύτερους χώρους εργασίας. Η λίστα Best Workplaces του Great Place to Work® αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο αναγνώρισης της ποιότητας της εργασιακής ζωής σε μια εταιρεία.

Εκτός από την έρευνα των εργαζομένων, ο ειδικός για υπηρεσίες λογισμικού από την ελληνική πόλη της Θεσσαλονίκης έπρεπε να υποβληθεί σε μια δομημένη έρευνα διαχείρισης, το λεγόμενο Great Place to Work® Culture Audit, στο πλαίσιο του διαγωνισμού. Ο έλεγχος εξέτασε τη σημασία της εργασιακής κουλτούρας στην εταιρεία, καθώς και τις θεμελιώδεις εταιρικές αξίες και τη στρατηγική τους σημασία.

Πιστοποίηση βάσει εξαιρετικών αποτελεσμάτων

Το βραβείο αναγνωρίζει εταιρείες που προσφέρουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και αναδεικνύει εκείνες που θέτουν την εμπειρία των εργαζομένων στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων τους. Η αξιολόγηση βασίζεται αρχικά σε μια ανώνυμη και αντιπροσωπευτική έρευνα των εργαζομένων της infoteam HELLAS MIKE. Με ποσοστό συμμετοχής 100%, η εταιρεία πέτυχε την εξαιρετική βαθμολογία 97% θετικών απαντήσεων κατά μέσο όρο.

Η infoteam HELLAS MIKE προσφέρει στους υπαλλήλους της ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο οι άνθρωποι και η ομάδα βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρικής κουλτούρας. Η εταιρεία ενθαρρύνει την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη και συνεργασία, επιτρέποντας την ταχεία ανάπτυξη ικανοτήτων. Το DNA της εταιρείας βασίζεται στις αρχές της αλληλεπίδρασης με σεβασμό, της βιώσιμης ανάπτυξης των πελατών, της συνεχούς βελτίωσης, της κοινής επιτυχίας, του ανοίγματος και της διαφορετικότητας.

Ο Δρ Αλέξης Παπαδημητρίου, Γενικός Διευθυντής της infoteam Hellas MIKE, δηλώνει σχετικά με τη βράβευση: "Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που ανακοινώνω ότι η infoteam HELLAS έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work! Η κουλτούρα της εταιρείας μας αποτελούσε πάντα ύψιστη προτεραιότητα και είναι κάτι για το οποίο είμαστε όλοι πολύ περήφανοι. Χρειάζεται όμως μια ομάδα για να διατηρηθεί ένα τόσο καλό εργασιακό περιβάλλον μέρα με τη μέρα και γι' αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε έναν από τους συναδέλφους μου στην infoteam HELLAS για τη θετική τους στάση, την αφοσίωση, την ευελιξία και την αξιοπιστία τους, όλα χαρακτηριστικά που συμβάλουν στο να αποτελεί η εταιρεία μας ένα τόσο φανταστικό μέρος για να βρίσκεται κάποιος".

Η πιστοποίηση αποτελεί πραγματική απόδειξη της δέσμευσης της infoteam Hellas MIKE να θέτει τους ανθρώπους σε προτεραιότητα και να είναι ένας εργοδότης που προωθεί την εσωτερική ανάπτυξη. Η πιστοποίηση και η σφραγίδα έγκρισης αποτελούν αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας να παρέχει στους εργαζομένους της ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον στο οποίο μπορούν να ανθίσουν.

(φωτογραφία)