Εκτύπωση Εκτύπωση
H Alfanet ανάμεσα στους “Leading Employers in Greece 2023”
23/05/2023
H Alfanet ανάμεσα στους “Leading Employers in Greece 2023”
H Alfanet συμπεριλαμβάνεται στην επιχειρηματική έκδοση “Leading Employers in Greece 2023” της ICAP Group που κυκλοφόρησε το Σάββατο 6/5 με την εφημερίδα “TA NEA” για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, που ξεχωρίζουν ως Εργοδότες και ως Κοινωνικά Υπεύθυνοι οργανισμοί.
 
Ο Οδηγός "Leading Employers in Greece" συγκεντρώνει πλούσιο υλικό για τις επιχειρήσεις, με έμφαση στην αξία της Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και των προγραμμάτων Κοινωνικής Δράσης και Προσφοράς.
 
Μέσω αναλυτικών αφιερωμάτων, παρουσιάζονται κορυφαίες επιχειρήσεις της αγοράς, θεσμοί και βραβεύσεις που αφορούν τις πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Επιπλέον, περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία άρθρων από κλαδικούς φορείς και οργανισμούς και από εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς. Ο Οδηγός κυκλοφορεί ως ένθετο στην εφημερίδα "ΤA NEA" σε έντυπη μορφή και ως e-book στο διαδίκτυο.
 
Στο αφιέρωμα του οδηγού στην Alfanet θα βρείτε τις πολιτικές που εφαρμόζει σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος, τις εταιρικές διακρίσεις που την κάνουν να ξεχωρίζει, καθώς και τη δήλωση του διευθύνοντα σύμβουλου κύριου Δημήτρη Γρηγοριάδη που αποτυπώνει στο μέγιστο τους στόχους και το όραμα της εταιρείας.
 
Δείτε το εκτενές αφιέρωμα στην Alfanet εδώ!

Δείτε εδώ την ηλεκτρονική έκδοση του εντύπου εδώ!