Εκτύπωση Εκτύπωση
Νέο μέλος του ΣΕΠΒΕ η εταιρεία Noris
23/01/2020
Νέο μέλος του ΣΕΠΒΕ η εταιρεία Noris
Η noris M.I.K.E. είναι μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στον κλάδο της Πληροφορικής. Ιδρύθηκε το 2016 στη Θεσσαλονίκη και είναι θυγατρική εταιρεία της γερμανικής noris network AG, η οποία έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας. Κάνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα το 2016 στην Ελλάδα, η noris M.I.K.E. έχει ήδη αυξήσει σημαντικά το προσωπικό της στα τρία πρώτα χρόνια της λειτουργίας της.

Παρέχει υπηρεσίες όπως: Cloud Services, Datacenter Operations, IT-Services, Network & Security, Design & Architecture και customized λύσεις προγραμματισμού. Επίσης δημιουργεί και αναπτύσσει εξειδικευμένο λογισμικό, το οποίο προσαρμόζεται ειδικά στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, με στόχο να αυξήσει την αποδοτικότητά και την ανταγωνιστικότητά της.

Η σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της άψογης πολυετούς συνεργασίας με πελάτες από ασφαλιστικούς, χρηματοοικονομικούς, υπηρεσιακούς, βιομηχανικούς και εμπορικούς τομείς με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας και την υλοποίηση επιτυχημένων έργων.

Performance beyond the standard

Υπεύθυνος επικοινωνίας:                   κ. Στέλιος Γκίκας
Τηλέφωνο επικοινωνίας:                     2310 323547
Email επικοινωνίας:                            [email protected]
Website:                                              https://www.noris.gr/