Εκτύπωση Εκτύπωση
Συμμετέχετε στην BEYOND 4.0 - Εξασφαλίστε 20% έκπτωση ως μέλος του ΣΕΠΒΕ
30/07/2021
Συμμετέχετε στην BEYOND 4.0 - Εξασφαλίστε 20% έκπτωση ως μέλος του ΣΕΠΒΕ
Η πρώτη Διεθνής Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0 θα λάβει χώρα από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2021, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Το πολυδιάστατο event διοργανώνεται από τον Εθνικό Φορέα εκθέσεων ΔΕΘ – HELEXPO, την εταιρεία Be Best και την εταιρεία Industry Disruptors. Ενεργό ρόλο στη διοργάνωση θα έχουν το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Υπουργείο Εσωτερικών & το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και όλοι οι αρμόδιοι φορείς.
 
Σκοπός είναι από την πρώτη διοργάνωση της Beyond 4.0 να δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα ξεφεύγοντας από τα ελληνικά εκθεσιακά στερεότυπα και να αποτελέσει το πιο διεθνοποιημένο γεγονός για τα εκθεσιακά δεδομένα της Ελλάδας. Κύριος στόχος είναι να αποτελέσει το υβριδικό αμάλγαμα μιας διεπιστημονικής και διακλαδικής πλατφόρμας που συνδυάζει εμπορική έκθεση και συνέδριο, φιλοξενώντας τους καταλύτες της εξέλιξης από την παγκόσμια αγορά και καθιστώντας την Θεσσαλονίκη Τεχνολογικό HUB της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.
 
Η 3ημερη Διεθνής πλατφόρμα BEYOND 4.0, που θα προσελκύσει εκθέτες και επισκέπτες προερχόμενους από την ευρύτερη περιοχή - τόσο δια ζώσης όσο και ψηφιακά-με στόχο να πραγματοποιηθούν σημαντικές συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων, επαγγελματιών και κρατών (B2B &ν B2G), έχει σχεδιαστεί και θα αναπτυχθεί σε 4 βασικούς τομείς: τον Τομέα Έκθεσης Τεχνολογικών Ψηφιακών Εφαρμογών, το Τομέα Συνεδρίου, το Τομέα Νεοφυών επιχειρήσεων (startups) και τον Τομέα Ερευνητικών Κέντρων & Πανεπιστημίων.
 
Το κύριο θέμα της τεχνολογικής πολυπλατφόρμας  «BEYOND 4.0» θα είναι το «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (ΑΙ)». Το θέμα θα αναπτυχθεί μέσω της εμπορικής έκθεσης με τις εταιρίες υψηλής τεχνολογίας, το συνέδριο υψηλού επιπέδου με σημαντικούς ομιλητές, τα εργαστήρια που διοργανώνονται από νεοσύστατες εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις, την παρουσίαση των προϊόντων & των υπηρεσιών, τα στρογγυλά τραπέζια και τη δικτύωση για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ).
 
Κατά τη διάρκεια της BEYOND 4.0, θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε την εμπειρία της υλοποίησης και της εφαρμογής της τεχνολογίας AΙ σε παράγοντες χρηματοδότησης, επιχειρήσεων, λιανικής, εμπορίου, αυτοκινητοβιομηχανίας, τηλεπικοινωνιών, καινοτομίας, ασφάλειας, υγειονομικής περίθαλψης, ενέργειας, τυχερών παιχνιδιών, εφαρμοσμένης μηχανικής κ.λπ.
 
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί προτεραιότητα και ανάγκη όλων των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα όμως εκείνων που διαδραματίζουν έναν ρόλο στρατηγικής σημασίας στην οικονομία και έχουν έναν ευρύτερο αντίκτυπο στην ανάπτυξη. Η ευκαιρία που έδωσε η πανδημία στη χώρα μας ήταν η «ψηφιακή της μετάλλαξη» και η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών της μέσα από ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών κοινωνικού και οικονομικού χαρακτήρα. Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, τόσο οι μεγάλες όσο και οι μικρότερες επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να επενδύσουν στρατηγικά στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, υιοθετώντας σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις που θα τις προετοιμάσουν για το μέλλον.
 
Για το λόγο αυτό ο ΣΕΠΒΕ, υποστηρικτής της διοργάνωσης BEYOND 4.0, έχει εξασφαλίσει έκπτωση 20% για τα μέλη του που θα συμμετέχουν σ αυτήν. Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε στην πολυαναμενόμενη Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τον ΣΕΠΒΕ κ. Πετμεζά Φωτεινή, τηλ. 2310 365130 και με email [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στο ενημερωτικό υλικό που ακολουθεί!