Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιείται η επιχειρηματική αποστολή του ΣΕΠΒΕ στη διεθνή έκθεση CEBIT 09 στο Ανόβερο της Γερμανίας. Στην επιχειρηματική αποσ " />

Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται η επιχειρηματική αποστολή του ΣΕΠΒΕ στη CeBIT
07/03/2009
Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται η επιχειρηματική αποστολή του ΣΕΠΒΕ στη CeBIT

Στην επιχειρηματική αποστολή, που πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), συμμετέχουν 35 εταιρείες-μέλη του ΣΕΠΒΕ.
Η αποστολή τ
ων επιχειρήσεων αλλά και το ενδιαφέρον που έχει ήδη καταγραφεί από τις επιχειρηματικές συναντήσεις που υλοποιούνται, αναδεικνύουν την παρούσα αποστολή ως μία από της πιο ενδιαφέρουσες που έχει οργανώσει ο ΣΕΠΒΕ. Ιδιαίτερη θετική είναι η συνεισφορά του ΕΚΤ στην οργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων στα πλαίσια του Future Match με επιχειρήσεις απ’ όλο τον κόσμο.

Ενημερωτική εκδήλωση
Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019